באם את/ה בעל עסק עצמאי קטן, תאגיד מסוג, חברה , חל"צ, אגודה שיתופית, שותפות, עמותה אנו כאן כדי לתת לכם מענה על מכלול של סיטואציות משפטיות ועסקיות בעידן של גלובליזציה ותחרותיות. עריכת הסכמים משפטיים: הסכמי מפיצים בינ"ל, הסכמי שותפות, הסכמי שכירות ועוד.
קרא עודקניין רוחני, סימנים מסחרים, פטנטים ומדגמים. ניתן לרשום סימנים מסחריים במדינת ישראל, במדינות אירופה בהתאם לפרוטוקול מדריד - אמנה המאפשרת להשיג הגנה בינלאומית ורישום בינלאומי של סימני מסחר, באמצעות מערכת מרכזית ובכל מדינה ומדינה.
קרא עודפשיטת רגל הינו מצב של חדלות פרעון של אדם או תאגיד כאשר במקרה של אדם המטרה היא לחלק את מסת נכסיו לנושים ולהתחיל פרק חדש בחיים בעוד בתאגיד מדובר בחלוקת הנכסים וחיסול החברה. יש לבחון האם הליך פשיטת רגל הוא המצב המשפטי המתאים לסיטואציה למקרה הנתון.
קרא עודדיני משפחה נוגעים במכלול הרבדים בתא המשפחתי. תחום זה דורש רגישות, אינטליגנציה, הבנה משפטית ונכונות להגיע לפתרון של הסכם הדדי באמצעות גישור בין הצדדים. בדיני משפחה נכללים: הסכמי ממון, הליכי גירושין, ילדים-משמורת ומזונות, איזון משאבים ועוד.
קרא עודחוק הירושה מכיר בעיקר בארבעה סוגי צוואות, וכן בצוואה הדדית, על מנת לחלק את נכסי הנפטר על פי רצונו. עריכת צוואה כדין דורשת ידע ובקיאות על מנת למנוע את ביטולה של הצוואה ו/או סכסוכים במשפחה.
קרא עודעסקאות מקרקעין, מכירה והשכרה, דורשות ידע מקיף הן בתחום החוזים והן בתחום המקרקעין. עסקאות יכולות להיכשל בשל אי בדיקה יסודית ומקיפה של הנכס, לכן דרוש עו"ד הבקיא בדינים הללו.
קרא עודהמשפט הבינלאומי הוא תחום מיוחד בהליכים המשפטיים. בגלובליזציה של ימינו הן בתחום האישי והן בתחום התאגידי נקשרים לעתים סיטואציות משפטיות עם גורם זר, גורם המצוי במדינות חו"ל.
קרא עודבמסגרת תיקון 18 לחוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות, 1962-התשכ"ב התווספו שתי חלופות משמעותיות למינוי אפוטרופוס במטרה להעצים את רצון האדם ועצמאותו: (1) ייפוי כוח מתמשך. (2) קבלת החלטות נתמכת.
קרא עודתהליך למינוי אפוטרופוס לאדם יתבצע במקרה של אדם אשר אינו מסוגל לדאוג לענייניו האישיים, הרכושיים או הרפואיים, באופן זמני או קבוע. אדם לא יכול להתמנות לאפוטרופוס, ללא הליך משפטי וללא צו מינוי של בית המשפט לענייני משפחה.
קרא עודלנוכח מצב החירום שהוכרז בארץ ולאור הנחיות משרד הבריאות לשמירה על בריאות הציבור בעקבות התפרצות נגיף הקורונה, פרסמה ועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין ביום 25.3.2020 החלטה (את/39/20) המתירה לעורכי דין לאמת תצהיר בהיוועדות חזותית בישראל.
קרא עוד